Diensten

Vind ons op LinkedIn Vind ons op Facebook
Web software ontwikkeling

Web software ontwikkeling
Web-based software is beschikbaar via het internet waardoor het beschikbaar is met elke internet browser, zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox en Internet Explorer. Het voordeel van deze software is dat het overal ter wereld beschikbaar is, mits men internet en de benodigde rechten ervoor heeft. Voorbeelden hiervan zijn (zakelijke) websites, webapplicaties waaronder webshops maar ook CRM- en ERP pakketten en nog veel meer.
Windows software ontwikkeling

Windows software ontwikkeling
Windows software zal beschikbaar worden gesteld op elke afzonderlijke computer waarop het programma gebruikt zal gaan worden. De voordelen van zo'n Windows programma zijn die van de veiligheid en snelheid. Voorbeelden hiervan zijn applicaties die uw bedrijfsprocessen kunnen vereenvoudigen, maar ook koppelingen tussen software pakketten om de benodigde bedrijfsinformatie overzichtelijk in één tool te hebben.
Mobiele software ontwikkeling

Mobiele software ontwikkeling
Mobiele software is beschikbaar in de vorm van een app op een mobiele telefoon. Een groot voordeel van mobiele software is het direct beschikbaar hebben van de benodigde informatie, zonder dat je hiervoor naar een computer of laptop dient te gaan. Voorbeelden van mobiele apps zijn bijvoorbeeld die het laatste nieuws bevatten, of gericht zijn social media en communicatie, maar ook telebankieren en spellen vallen hieronder.
Internet marketing

Internet marketing
Uw website is wellicht nog niet vindbaar op de manier die u graag wilt, waardoor uw bezoekers en wellicht ook wel extra inkomsten mist. De vindbaarheid van uw website is erg belangrijk voor u, aangezien de hele wereld tegenwoordig informatie en bedrijven zoekt via het internet. De eerste stap die wij dan zullen uitvoeren is een reeks van (basis) aanpassingen waarna u binnen een korte periode gelijk het verschil gaat merken.