Over RhaineSoft

Vind ons op LinkedIn Vind ons op Facebook

Wie en wat is RhaineSoft


Raymond van Dorresteijn

De onderneming

De onderneming is opgezet door Raymond van Dorresteijn. Een jonge ondernemer met zo'n 11 jaar ervaring op het gebied van software ontwikkeling. Dit betreft maatwerk software op het gebied van webapplicaties, Windows applicaties, mobiele applicaties en internet marketing.

Met de kennis die ik op heb gedaan bij diverse software ontwikkel bedrijven ben ik in januari 2013 part-time begonnen met RhaineSoft. In februari 2013 kreeg ik de mogelijkheid om voor lang termijn ingehuurd te worden, wat mij een stuk zekerheid gaf. Op dat moment heb ik besloten om me volledig op mijn droom te storten, namelijk mijn carrière pad bewandelen met mijn eigen onderneming. Op 1 maart 2013 was de officiële start van de onderneming. Sinds 2014 ben ik part-time voor RhaineSoft aan het werk en probeer ik mijn kennis beschikbaar te stellen.

Ik ben van mening dat in de huidige tijd elke onderneming zich volledig moet kunnen richten op haar product of dienst, om kwalitatief te kunnen concurreren met de top. Daarom bied ik u mijn kennis en diensten aan om middels maatwerk software en internet marketing de druk van randzaken weg te nemen, zodat u zich volledig kunt focussen op uw product of dienst.

Raymond van Dorresteijn

Na een opleiding (Hogere) Informatica te hebben afgerond aan het Windesheim in Zwolle heb ik van 2005 - 2016 bij verschillende bedrijven gewerkt met uiteenlopende taken op het gebied van software ontwikkeling waar ik te maken heb gekregen met o.a. Web, Windows, mobiel, tracking & tracing systeem en M2M. Vanaf augustus 2016 zal ik als MBO Docent bij het Deltion College in Zwolle aan de slag gaan, om op deze manier mijn kennis en ervaring beschikbaar te stellen aan de nieuwe lichting software ontwikkelaren.

De naam RhaineSoft

De naam RhaineSoft is ontstaan uit een proces, waar ik ben begonnen met een brainstorm sessie voor aansprekende namen. Om deze namen te filteren keek ik naar de beschikbaarheid van de domeinen, er bleven toen een handvol namen over. In het proces kwam ik met mijn gevoel telkens terug op een bedrijfsnaam die wat voor mij zou betekenen, één met inhoud. Vanaf dit moment was het vrij snel bekend dat mijn bedrijfsnaam voort zou moeten vloeien vanuit mijn bijnaam en merknaam, namelijk Rhaine. Aangezien de focus van de onderneming op software zou liggen, bedacht ik de naam RhaineSoft.